Igår lördag hade vi den stora glädjen att få vara tillsammans med barnen på rehabiliteringshemmet.

Detta är en höjdpunkt! Speciellt när vi får dela ut alla de gåvor som generösa människor och företag i Sverige delat med sig av. Vi tog inte allt igår men bollar, godis, pennor och personliga handgjorda pennfack blev mycket uppskattade 😊❤️. Dessutom fick alla barnen ett klädesplagg var. Maria och Barbro fördelade gåvorna till tacksamma barn. Övriga kläder och gåvor tas fram senare efter behov. Tack till alla som skänkt saker 🙏.

Igår var det även en fotbollsmatch på fotbollsplanen där Tumaini’s eget lag tog emot ett annat lag från en grannby. Vi tyckte lite synd om våra barn som spelade barfota. I det andra laget fanns det flera spelare med riktiga skor 😭. Men det hjälpte inte för när vi behövde åka iväg ledde vårt lag med 2-1 💪.

Igår kväll lyxade vi till det och åt på en restaurang. Annars lagar vi oftast maten hemma. Mycket frukt och grönsaker, ägg, potatis, bönor, ris och ibland någon köttbit. Som lunch köper vi ofta en chapati (majspannkaka) eller några sambusa (friterade trekanter med fyllning). 🤤

Gåvor som skickats med till barnen. Många privatpersoner har skickat med gåvor men också företag som bl.a Busfrö i Lidköping som skänkt kläder.