Användarvillkor

Användarvillkor för Bukobahjälpen

Välkommen till Bukobahjälpen. Genom att använda denna webbplats eller våra tjänster godkänner du följande användarvillkor. Läs igenom dem noggrant innan du använder tjänsten.

1. Allmänt

Dessa användarvillkor reglerar användningen av Bukobahjälpens webbplats och de tjänster som tillhandahålls genom den. Genom att registrera ett konto eller på annat sätt använda våra tjänster, samtycker du till att följa dessa villkor. Om du inte accepterar dessa villkor, får du inte använda våra tjänster.

2. Ändamål

Bukobahjälpen är en plattform skapad för att stödja insamlingsinitiativ och välgörenhetsarbete kopplat till Bukoba. Våra tjänster omfattar informationsdelning, insamling av bidrag och samordning av frivilliga insatser.

3. Användning av tjänster

  • Behörighet: Du måste vara minst 18 år gammal för att använda våra tjänster. Minderåriga får endast använda tjänsterna under övervakning av en vuxen.
  • Kontoregistrering: För att delta i vissa delar av tjänsten kan det krävas att du registrerar ett konto och lämnar korrekta och uppdaterade uppgifter. Du är ansvarig för att säkerställa att din kontoinformation är aktuell och skyddad.
  • Godtagbar användning: Du samtycker till att inte använda våra tjänster för olagliga ändamål eller för att bryta mot dessa användarvillkor. Missbruk av plattformen kommer att resultera i uppsägning av ditt konto.

4. Personuppgifter

Vi värnar om din integritet och hanterar dina personuppgifter enligt vår [Integritetspolicy]. Genom att använda våra tjänster samtycker du till att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med denna policy.

5. Betalningar och donationer

  • Insamling av medel: Bukobahjälpen tillhandahåller en plattform för insamling av bidrag. Alla donationer är frivilliga och kan göras via de betalningsmetoder som vi godkänner.
  • Återbetalningspolicy: Donationer är generellt sett icke återbetalningsbara, såvida det inte finns ett tekniskt fel vid betalning eller andra giltiga skäl.
  • Ansvarsfriskrivning för insamlingar: Bukobahjälpen ansvarar inte för hur insamlade medel används av mottagarorganisationer, men vi arbetar för att säkerställa att pengarna når sitt ändamål.

6. Ansvarsbegränsning

Bukobahjälpen strävar efter att tillhandahålla korrekt och uppdaterad information, men vi kan inte garantera att innehållet på vår webbplats är fritt från fel eller att tjänsten är tillgänglig utan avbrott. Bukobahjälpen ansvarar inte för direkta eller indirekta skador som uppstår på grund av användning av våra tjänster.

7. Immateriella rättigheter

Allt innehåll på Bukobahjälpens webbplats, inklusive text, grafik, logotyper och annat material, tillhör Bukobahjälpen eller dess licensgivare. Du får inte kopiera, distribuera eller ändra något material från webbplatsen utan uttryckligt tillstånd.

8. Ändringar av villkoren

Bukobahjälpen förbehåller sig rätten att ändra dessa användarvillkor när som helst. Eventuella ändringar träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen. Det är ditt ansvar att hålla dig uppdaterad om eventuella ändringar.

9. Avslutande av tjänst

Vi förbehåller oss rätten att avsluta ditt konto eller begränsa din tillgång till våra tjänster om du bryter mot dessa användarvillkor eller om vi bedömer att ditt beteende är olämpligt.

10. Tillämplig lag och tvister

Dessa användarvillkor regleras av svensk lagstiftning. Eventuella tvister som uppstår i samband med användningen av Bukobahjälpen ska lösas i svensk domstol.

11. Kontaktinformation

Om du har några frågor angående dessa användarvillkor kan du kontakta oss på:

  • E-post: bukobahjalpen@gmail.com
  • Adress: Co Rune Hellberg, Spiken Stohagen 4, 531 99 Lidköping